Skip to main content

Introducing Idunn: Innovatie in Zorg en Welzijn

Ik ben erg blij dat ik jullie mag vertellen over Idunn, een nieuw project waarbij ik als partner betrokken ben. Dit project doe ik samen met Rene Stam, Eric Wolkotte en Dr. Raymond Loohuis. Zij hebben me gevraagd om op het technische gedeelte de leiding te pakken om zorg te dragen dat dit project goed en soepel verloopt.

Idunn is een product dat erop is gericht de innovatiekracht van zorg- en welzijnsorganisaties in kaart te brengen en ervoor te zorgen dat deze organisaties gerichte handelingsstappen krijgen waarmee zij aan de slag kunnen om hun innovatiekracht te verbeteren. Dit doen we d.m.v. het uitvoeren van drie stappen.

  1. Scan: Identificeer de huidige status.
  2. Inzicht: Krijg diepgaand begrip van de resultaten.
  3. Handelingsperspectief: Ontvang een actiegericht adviesrapport.

We zijn dan ook erg vereerd om te mogen aankondigen dat Idunn is geselecteerd voor een experiment door de WZW (Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn) en Stichting ZorgpleinNoord. 

Binnenkort gaan we live en kan heel Nederland, zowel binnen als buiten de zorg & welzijn domein, van onze scan gebruikmaken. Houd onze website idunn.nu in de gaten voor updates!

Dit project was niet mogelijk geweest zonder Suus van Dijk, Coen van de Steeg, Arnoud Poll Jonker, Tijn Gerrits en Derk Gortemaker.

Mocht je meer willen weten over Idunn, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Werk ervaring en projecten