Skip to main content

AWBZ-veranderingen inzage systeem

Tijdens dit project heb ik, als onderdeel van een team, bijgedragen aan de ontwikkeling van een belangrijke applicatie voor zorgverzekeraars. Het doel van deze applicatie was om de gevolgen van de veranderingen in de zorg in 2015 te analyseren voor mensen die uitstromen uit de AWBZ. Mijn specifieke verantwoordelijkheid binnen dit project was het ontwikkelen van het algoritme dat bepaalde waar elke cliënt naartoe zou gaan op basis van de gegevens uit het vooraf gedefinieerde csv-bestand.

Het bouwen van het algoritme was een complexe taak die veel precisie en inzicht vereiste, er moest rekening houden met verschillende factoren. Een ander belangrijk aspect van dit project was het genereren van rapporten met managementinformatie. Deze rapporten boden zorgverzekeraars belangrijke informatie om weloverwogen beslissingen te nemen over de veranderingen in de zorg in 2015.

Al met al was dit een uitdagend en lonend project waarin ik heb bijgedragen aan een belangrijke applicatie voor zorgverzekeraars. Het ontwikkelen van het algoritme was een complexe taak, maar ik ben trots op de resultaten die we hebben bereikt.