Skip to main content

Voetbalclub website met data van de KNVB

Als ontwikkelaar ben ik privé gevraagd om de website van een lokale voetbalclub te maken. Ondanks dat ik zelf geen voetballer ben, heb ik mij volledig verdiept in de informatiebehoeften van de club en heb ik vaak moeten overleggen over de te maken en gemaakte functionaliteit.

Een van de grootste uitdagingen was de koppeling met de KNVB data service. Deze service biedt data over alle wedstrijden en uitslagen van voetbalclubs in Nederland. De data moest worden geïntegreerd met de website, zodat bezoekers snel en eenvoudig alle relevante informatie konden vinden. Het was een ingewikkeld proces, maar ik heb alles op alles gezet om de koppeling soepel te laten verlopen en een gebruiksvriendelijke interface te creëren.

Naast de koppeling met de KNVB data service, heb ik ook veel aandacht besteed aan het ontwerp van de website. Ik wilde een aantrekkelijke en moderne website maken die gemakkelijk te gebruiken is voor zowel leden als bezoekers van de club. De website is volledig responsive en past zich automatisch aan elk schermformaat aan, van desktops tot mobiele apparaten. Ik heb gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën om een mooie en intuïtieve gebruikersinterface te creëren.

Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om deze website te ontwikkelen en dat ik heb kunnen bijdragen aan de digitale aanwezigheid van de club. Het was een uitdagend project dat veel van mijn vaardigheden als ontwikkelaar heeft gevraagd, maar ik ben trots op het resultaat.