Skip to main content

Import & export koppelingen voor verzuim meldingen systeem

Tijdens dit project heb ik, als onderdeel van een team, gewerkt aan het bouwen van import en export tools die data met betrekking tot verzuimmeldingen verwerkten richting hun primaire applicatie. Hoewel ik bij deze opdracht voornamelijk bezig waren met het oplossen van problemen in de al draaiende koppelingen, had ik ook de ruimte om zaken ter discussie te stellen. Zo heb ik bijvoorbeeld kritisch gekeken naar waarom we bepaalde dingen op een bepaalde manier deden en of dit niet anders of efficiënter kon, met als doel de hoge druk op de service desk te verlagen.

Het was een uitdagend project, omdat er verschillende complexe systemen en technologieën bij betrokken waren. Om dit project tot een succes te maken, moesten we ons grondig verdiepen in de systemen en technologieën, en de bestaande code en processen kritisch analyseren. Dit vereiste niet alleen technische vaardigheden, maar ook een goed inzicht in de bedrijfsprocessen en behoeften.

Een van de hoogtepunten van dit project was het feit dat we als team veel ruimte hadden om onze eigen ideeën en oplossingen aan te dragen. Dit gaf ons de vrijheid om innovatieve oplossingen te bedenken en te implementeren, wat uiteindelijk heeft geleid tot betere prestaties en meer efficiëntie.

Door deze ervaring heb ik niet alleen mijn technische vaardigheden kunnen ontwikkelen, maar ook mijn inzicht in de bedrijfsprocessen en behoeften. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik mijn ideeën en oplossingen op een effectieve manier kan presenteren en communiceren binnen een team. Al met al was het een zeer waardevolle ervaring die me heeft geholpen om als professional te groeien.