Skip to main content

Reparatie beheer portaal

Tijdens dit project heb ik, als onderdeel van een team, bijgedragen aan de ontwikkeling van de een telefoon reparatie applicatie. Dit is een platform dat reparatiebedrijven in staat stelt om hun reparatietaken op een eenvoudige en veilige manier te beheren. Het is noodzakelijk voor deze bedrijven om een duidelijke workflow te hebben die hen in staat stelt om de reparaties nauwkeurig te volgen en te documenteren voor klanten, leveranciers en verzekeraars.

Het platform faciliteert niet alleen het reparatieproces, maar het biedt ook de mogelijkheid om klanten inzicht te geven in de stappen van de reparatie en eventuele kosten. Dit is belangrijk, omdat reparatiebedrijven niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor eventuele schade die klanten claimen als gevolg van de reparatie, wanneer de klant de reparatie al heeft goedgekeurd. Het platform biedt dus een transparante en gebruiksvriendelijke oplossing voor zowel de reparatiebedrijven als de klanten.

Als onderdeel van het team was mijn rol gericht op de ontwikkeling van de front-end in de vorm van een Single Page Application (SPA) op basis van Angular. Ik was verantwoordelijk voor het ontwerp en de implementatie van de front-end en werkte nauw samen met het back-end team om de functionaliteit van het platform te integreren.

Een van de uitdagingen bij dit project was het creëren van een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface voor de gebruikers. Het was belangrijk om de juiste functionaliteiten te bieden zonder afbreuk te doen aan de algehele gebruikerservaring. Als front-end ontwikkelaar was ik verantwoordelijk voor het ontwerpen van de juiste gebruikerservaring en het zorgen voor een optimale prestatie en snelheid van het platform.

Het was een geweldige ervaring om deel uit te maken van het team. Ik kon mijn vaardigheden in Angular toepassen en verder ontwikkelen om zo een platform te creëren dat voldeed aan de behoeften van de reparatiebedrijven en klanten.