Skip to main content

Online docenten leeromgeving

Tijdens dit project heb ik, als onderdeel van een team, bijgedragen aan de ontwikkeling van een innovatief online leerplatform voor docenten in het gebaren onderwijs. Het doel van dit project was om wiskundedocenten op een interactieve manier te laten oefenen met gebaren door middel van een gamified opdracht. Het platform stelt docenten in staat om filmpjes van zichzelf te maken waarin zij een gebaar nadoen, deze te uploaden en te laten beoordelen door medecursisten.

Als front-end ontwikkelaar was ik verantwoordelijk voor het initiële prototype van de Angular SPA front-end. Bij dit prototype stond de integratie van WebRTC en Cordova centraal. Dit was een uitdagend project omdat het gebruik van deze technologieën cruciaal was voor de functionaliteit van het platform. Het was belangrijk om de technologieën goed te integreren en te zorgen voor een optimale gebruikerservaring.

Het was een geweldige ervaring om deel uit te maken van dit project. Ik kon mijn vaardigheden in Angular toepassen en verder ontwikkelen om zo een platform te creëren dat voldeed aan de behoeften van de wiskundedocenten. Het was inspirerend om te zien hoe de technologie bijdraagt aan de verbetering van het onderwijs.